فورد رنجر Raptor مدل ۲۰۲۲ قرار است به یک موتور توربو دوقلوی بنزینی V۶ مجهز شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از خبرخودرو، این به این معنی نیست که مجبور باشیم تا سال ۲۰۲۲ منتظر رونمایی این موتور بمانیم. چرا که قرار است این موتور بر روی نسخه های سال ۲۰۱۸ به بعد این خودرو هم نصب شود.
نسخه پایه رنجر رپتور دارای یک موتور ۲.۰ لیتری توربو دوقلوی دیزلی چهار سیلندر است که به خودرو قابلیت یدک کشیدن دست کم ۲۵۰۰ کیلوگرم را می دهد. اما به نظر می رسد فورد به دنبال افزایش بیشتر قدرت این خودرو است و برای همین موتور ۳.۰ لیتری V۶ بنزینی را برای آن در نظر گرفته است. این موتور ۳۰۰ کیلوواتی می تواند فاصله ایجاد شده بین موتورهای ۲.۰ و ۳.۵ لیتری ۳۳۵ کیلوواتی را پر کند.
گمان می رود با نصب این موتور و همچنین تغییرات آیرودینامیک بدنه، نه تنها سرعت رپتور که شتاب صفر تا صد آن نیز از ۱۰.۲ ثانیه فعلی بهتر شود.
شاید این تغییر موتور بتواند ضعف شتابی رپتور در مقابل فولکس واگن آماروک را جبران کند.
هنوز مشخص نیست که موتور جدید در چه بازارهایی عرضه خواهد شد.